SYMBOLS

Είναι τιμή για εμάς όταν φορείς όπως το Υπουργείο Πολιτισμού, Πανεπιστήμια, Σύλλογοι και Επιχειρήσεις, μας αναθέτουν τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ιδιαίτερων ενθυμίων, βραβείων, τιμητικών διακρίσεων και ειδικών κατασκευών. Αυτά αποτελούν για εμάς τα ΣΥΜΒΟΛΑ που απονέμονται για τη βράβευση προσωπικοτήτων και φορέων που ξεχωρίζουν για τη δράση και το έργο τους.

SYMBOLS

Construction of a lapel badge for the Thessaloniki Port Authority (ThPA)
Κατασκευή σήματος πέτου για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε την κατασκευή του σήματος πέτου για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Πρόκειται για μια κατασκευή σε πολύτιμο μέταλλο, με αποτύπωση του σήματος του ΟΛΘ σε δύο χρώματα σμάλτου, μπλε και χρυσό. Δείτε περισσότερες ειδικές κατασκευές από την KALFIDIS Jewellery, όπως ενθύμια, βραβεία, και τιμητικές διακρίσεις.
Μάθε περισσότερα
Design of a medal of YMCA in honour of Patriarch Bartholomew
Σχεδιασμός μεταλλίου της Χ.Α.Ν.Θ. προς τιμήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τη Χ.Α.Ν.Θ. στις 25 Μαΐου 2022, δίνοντας την ευλογία του και τις ευχές του για τη νέα 100ετία της Αδελφότητας, που μόλις ξεκίνησε. Η Χ.Α.Ν.Θ. τίμησε τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας απονέμοντάς του μετάλλιο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο εργαστήριό μας σε ασήμι 925 βαθμών. Στη μια του όψη φιλοτεχνήθηκε το σήμα της Χ.Α.Ν.Θ. και στην άλλη το κτίριο της Αδελφότητας με χαραγμένη την πρώτη 100ετία, 1921-2021.
Μάθε περισσότερα
Manufacture of lapel pin for the airline of AIR INTERSALONIKA
Κατασκευή καρφίτσας πέτου για την αεροπορική εταιρεία της AIR INTERSALONIKA
Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε την κατασκευή της καρφίτσας πέτου της AIR INTERSALONIKA, της πρώτης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας με έδρα τη βόρεια Ελλάδα. Η AIR INTERSALONIKA ιδρύθηκε το 1995 για να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλισμένων για επείγουσα αερομεταφορά λόγω ασθένειας ή ατυχήματος. Σήμερα με σύνθημα «Νοιαζόμαστε για σας!» παρέχει εξειδικευμένες αεροπορικές μεταφορές και αναλαμβάνει τη μεταφορά V.I.P. προσώπων καθώς και τη διοργάνωση ιδιωτικών ταξιδιών. 
Μάθε περισσότερα
Design and construction of a commemorative souvenir for the Municipality of Thessaloniki
Σχεδιασμός και κατασκευή αναμνηστικού ενθυμίου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το αναμνηστικό ενθύμιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα αποτυπώνει με αφαιρετικό τρόπο χαρακτηριστικά μνημεία των πέντε χρονολογικών περιόδων της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, αρχαϊκής, ρωμαϊκής, βυζαντινής, οθωμανικής και σύγχρονης. Η Αψίδα του Γαλερίου, η Ροτόντα, ο Άγιος Δημήτριος, ο Λευκός Πύργος, ο Πύργος του ΟΤΕ. Η αποτύπωση και η σύνθεση έγινε από τον Θόδωρο Παπαϊωάννου, αρχιτέκτονα-γραφίστα.
Μάθε περισσότερα
Construction of a plaque for the heroes of COVID-19
Κατασκευή τιμητικής πλακέτας για τους ήρωες του COVID-19
Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να αναλάβουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της τιμητικής πλακέτας που απονεμήθηκε στην εκδήλωση βράβευσης «Οι ήρωες του COVID-19 στη βόρεια Ελλάδα». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία» και την εταιρεία επικοινωνίας PR BIZZ και πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα της HELEXPO Αιμίλιος Ριάδης. Ήταν μια εξαιρετικά συγκινητική πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκαν οι άνθρωποι που συνέβαλλαν με αυτοθυσία και ηρωισμό στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και οι εταιρείες που στήριξαν ενεργά την προσπάθεια της πολιτείας για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση της πανδημίας. Χαιρόμαστε πολύ που μας δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και να εκφράσουμε κι εμείς την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ήρωες του COVID-19, ευχαριστούμε πολύ!
Μάθε περισσότερα
Construction of a plaque for the Municipality of Thessaloniki
Κατασκευή πλακέτας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη (18-20 Ιανουαρίου 2020), μεταξύ των άλλων επαφών του, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, στον οποίο χάρισε μια γραβάτα με το σήμα του Δήμου μας και του απένειμε τιμητική πλακέτα που κατασκευάστηκε από την KALFIDIS Jewellery.  
Μάθε περισσότερα