CUSTOM DESIGNS

Η τεχνογνωσία, η αισθητική και η εμπειρία μας, συναντούν τις προσωπικές σας ανάγκες, τις επιλογές και τη φαντασία σας και δημιουργούν κοσμήματα όπως εσείς τα έχετε ονειρευτεί.

CUSTOM DESIGNS

Construction of a lapel badge for the Thessaloniki Port Authority (ThPA)
Κατασκευή σήματος πέτου για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε την κατασκευή του σήματος πέτου για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Πρόκειται για μια κατασκευή σε πολύτιμο μέταλλο, με αποτύπωση του σήματος του ΟΛΘ σε δύο χρώματα σμάλτου, μπλε και χρυσό. Δείτε περισσότερες ειδικές κατασκευές από την KALFIDIS Jewellery, όπως ενθύμια, βραβεία, και τιμητικές διακρίσεις.
Μάθε περισσότερα
Children's jewellery: Pendant watch
Παιδικό κόσμημα: Μενταγιόν ρολόι
Το παιδικό κόσμημα είναι ένα ενθύμιο που μας συντροφεύει όλη μας τη ζωή και μια ωραία ιδέα στον σχεδιασμό του μπορεί να το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό. Κατασκευάσαμε το ρολόι μενταγιόν, υλοποιώντας την ιδέα πελάτισσάς μας για να χρυσώσει τη νεογέννητη βαφτισιμιά της. Η ώρα της γέννησης αποτυπώνεται στο ρολόι. Μια υπέροχη ιδέα για ένα δώρο πραγματικά ανεκτίμητο!
Μάθε περισσότερα
Pendant with emerald
Μενταγιόν με σμαράγδι
Το σμαράγδι είναι η πιο ευαίσθητη από τις πολύτιμες πέτρες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κατά την επεξεργασία της και κατά την τοποθέτηση στο κόσμημα. Το δικό της σμαράγδι 1,82 ct σε σχήμα δάκρυ εμπιστεύτηκε μια φίλη πελάτισσά μας για να το μετατρέψουμε σε ένα πανέμορφο χειροποίητο μενταγιόν δουλεμένο με την αρχαία τεχνική της κοκκίδωσης και να το δωρίσει στην κόρη της.
Μάθε περισσότερα
Ring with Tanzanite
Δαχτυλίδι με Τανζανίτη
Μια πολύ σπουδαία πολύτιμη πέτρα, ο Τανζανίτης, αποτελεί τα τελευταία χρόνια την επιλογή όλο και περισσότερων γυναικών. Σχεδιασμός και κατασκευή δαχτυλιδιού για φίλη πελάτισσά μας, σε ροζ χρυσό 18 καρατίων, με έναν μεγάλο τανζανίτη 4,33 ct πρώτης ποιότητας, πλαισιωμένο με μικρά διαμάντια. .
Μάθε περισσότερα